ESTETSKA MANIKURA

Nohti prvenstveno izražajo naše zdravje in ravno zaradi tega je pomembno negovati svoje nohte. Rezervirajte si termin za manikuro v našem salonu in mi bomo poskrbeli za vaše nohte da bodo izgledali sijajno in zdravo. V ceno je vključeno oblikovanje in krajšanje nohtov in ureditev ob nohtne kožice.

LAKIRANJE NOHTOV

V Kolikor želite prikrajšati vaš čas vam priporočamo da vam na lakiramo nohte v barvi po vaši izbiri. V našem salonu se uporabljajo laki katerih barva traja dolgo in zaščiti vaše nohte.

GEL LAK

Za razliko od klasičnih lakov za nohte, gel laki zahvaljujoči svoji specialni formuli na vaših nohtih ostanejo 2-3 tedne. Gel lak se nanese popolnoma enako kot klasični lak, vendar se kasneje ne suši naravno ampak pod UV lučko. Odvisno od hitrosti rasti vaših naravnih nohtov se korektura priporoča na 2-3 tedne. V našem salonu koristimo gel lake priznanih znamk in vrhunske kvalitete.

PODALJŠEVANJE NOHTOV Z GEL TEHNIKO

Če ste navdušeni nad fotografijami popolnih nohtov na društvenih omrežjih in ste slabe volje ker so vaši nohti kratki, slabi in polomljeni, je sedaj čas da se naročite na edinstven in popoln tretma podaljševanja nohtov v našem salonu. Podaljševanje nohtov je posebna tehnika katera se naredi brez koriščenja lepila in plastičnih nohtov. Podaljševanje se prične s blagim piljenjem nohtne ploščice. Nato se pod noht nalepi šablona po kateri se naredi podaljševanje nohta. Ta proces se ponovi pri vsakem nohtu posamično da ne bi prišlo do razlivanja gela. Ko se podaljšajo vsi nohti se prične oblikovanje nohtov po vaši izbiri.