PEDIKURA

Pedikura

Kaj je PEDIKURA ?

Pedikura sodi med osnovne storitve vsakega kozmetičnega salona, a v praksi ti tretmaji nikakor niso enostavni. Za čudovita stopala in urejene nohte lahko poskrbimo le s predanim delom, na podlagi obsežnega znanja in dolgoletnih izkušenj. Tako lahko vsaki stranki ponudimo kar najboljšo izkušnjo med samim tretmajem in popoln rezultat po njem!

 

Pedikura v celoviti ponudbi

Naše storitve so prilagodljive, tako da bomo gotovo našli pravo rešitev za vsakogar. Estetska pedikura lahko zajema celovito nego stopal in nohtov, lahko pa se posvetimo posameznim opravkom, ki morajo biti še posebej dobro izvedeni. Že splošna nega nog ponudi odličen rezultat, je tudi prijetna in sproščujoča, kot nalašč za tiste, ki želijo za svoje zdravje in videz skrbeti z rednimi obiski pri kozmetičnih strokovnjakih. Celovit pregled nog nam omogoča pripravo idealnega tretmaja, osredotočimo se predvsem na otiščance, trdo kožo in seveda na nohte. Največ dela običajno zahtevajo prav nohti in obnohtna kožica, zato se tej nalogi posebej pozorno posvetimo – vaši nohti bodo po končanem tretmaju tako zasijali, da jih boste rade volje razkazovali v odprtih čevljih!

Estetska pedikura se zelo dobro obnese tudi v primeru, da nimate kakšnih posebnih težav s stopali ali nohti. Sproščujoča kopel je vedno dobrodošla, prav tako je v vsakem primeru učinkovit piling stopal. Na ta način lahko s strokovno pomočjo redno skrbite za popolno zdravje in lep izgled vaših stopal.

Pedikura Maribor

Prilagodljive storitve za vsakogar

Opravljamo osnovno pedikuro, pa tudi zahtevnejšo estetsko pedikuro, pri kateri se v daljšem tretmaju posvetimo kakšnim konkretnim izzivom. Ker ima v obeh primerih pedikura cenik zelo ugoden, se splača izkoristiti potencial dobre ponudbe!

Prav tako so naše stranke zadovoljne z drugimi odlikami, ki v našem salonu postavljajo piko na i kakovostnim storitvam, kot je pedikura. Maribor tako ponuja idealno rešitev za tiste, ki bi radi doživeli prijetno izkušnjo vrhunskega kozmetičnega salona!

Naročite se na PEDIKURO

12 + 2 =