PODALJŠEVANJE IN VIHANJE TREPALNIC

SVILENE TREPALNICE 1 NA 1

Svilene trepalnice so svilene niti katere se uporabijo za podaljševanje naravnih trepalnic. Vsaka svilena trepalnica se posamezno lepi s posebnim lepilom na posamezno vašo trepalnico. S tem postopkom se pridobi idealen naravni videz.

Možnost izbire pred podaljšanjem svilenih trepalnic je izbira dolžine, oblike in barve trepalnic, kar omogoča naraven videz vašega obraza. To kar je najbolj pomembno, ni več potrebe po nanosu maskare na trepalnice. Trepalnice lahko podaljšate tudi tiste, ki uporabljate očala ali kontaktne leče.

VOLUMENSKE TREPALNICE

Pri klasičnem podaljšanju trepalnic (1 na 1), dobimo naravni izgled trepalnic. Pri tehniki Volumen vaše trepalnice so vedo pripravljene za kakršno koli priložnost, veliko bolj so goste vendar so še dalje edinstvenega izgleda. Prav tako so enostavne za vzdrževanje in saj se korektura ponovi na 3-4 tedne, kar je razlika med tehniko 1 na 1 kjer se korektura dela na 2 – 3 tedne. Prednost tehnike Volumen je to, da ga lahko uporabimo pri ženskah s redkimi trepalnicami, kjer bo dosežen rezultat gostote trepalnic kakšnega so si vedno želele.

Obstajajo različice 3D, 4D, 5D in 6D. One so naravne, dolgotrajne in najmanj poškodujejo vaše naravne trepalnice.

LASH LIFT –  TRAJNO VIHANJE TREPALNIC

V kolikor želite da z malo vloženega truda in brez šminke imate lepe trepalnice, je za vas lash lift metoda odlična izbira. Lash lift je moderna metoda katera omogoča vihanje vaših naravnih trepalniv ne glede na dolžino. Lahko se vihajo kratke ali dolge, redke ali goste trepalnice in to je vidno vendar izgleda naravno. Vihanje trepalnic traja nekje 1 uro. Priporoča se tudi barvanje trepalnic kar poveča sam efekt vihanja.