GELISH NOHTI

Gelish nohti

Gelish nohti predstavljajo zelo posrečeno rešitev za tiste, ki bi radi z minimalnim posegom dosegli čudovit učinek pobarvanih nohtov. Glavna prednost tega tretmaja je gotovo trajnost čudovitega rezultata – gre namreč za permanentno lakiranje nohtov, kar pomeni, da lahko pričakujemo kar tri tedne obstojnosti! Seveda pa lahko brezhibne nohte ponudijo le kakovostni gel laki ter strokovne storitve izkušenih izvajalcev, zato vas vabimo na obisk v naš salon.

Kakovostni gelish nohti

Resda je možno gel za nohte kupiti tudi v prosti prodaji, a rezultati so pri profesionalnem tretmaju bistveno bolj prepričljivi in trajni. Lakiranje nohtov izvajamo s kakovostnimi sredstvi in profesionalnim orodjem, svoje pa dodajo tudi znanja in izkušnje, ki jih pridobivamo ob rednem opravljanju teh storitev. Na nohte se dobro spoznamo, zato lahko ponudimo idealne rešitve za vsak primer – gelish nohti zagotavljajo odličen učinek, ki po kakovosti gotovo prekaša druge tehnike.

Gelish nohti se včasih primerjajo z gel nohti, a to ni ista storitev. Medtem ko gelish nohti vključujejo zgolj lakiranje nohtov, so gel oziroma gelirani nohti namenjeni podaljševanju nohtov. V tem primeru je treba naravni noht nekoliko obrusiti in pripraviti podaljšek. V različnih primerih se lahko zelo dobro obnesejo tako lakirani kot gel nohti, cena je prav tako ugodna za obe storitvi. Glede na želje stranke seveda priporočimo in izvedemo storitev, ki bo ponudila popoln rezultat.

Preverite tudi našo ponudbo podalševanja nohtov z gel tehniko.

 

Celovita ponudba za popoln rezultat


Nega nohtov seveda ni omejena na lakiranje, vključevati mora še nekatere druge posege, ki v popolni kombinaciji ponudijo idealen rezultat. Zato so gelish nohti le del naše ponudbe, s katero poskrbimo za negovanje zdravja in izgleda vaših nohtov. V kombinaciji z lakiranjem nohtov izvajamo tudi oblikovanje, po potrebi nohte krajšamo in uredimo tudi obnohtno kožico.

Ker se prav z rokami predstavljamo svetu, so pogosto ključnega pomena ravno urejeni nohti. Maribor s kakovostnim kozmetičnim salonom gotovo ponuja najboljšo rešitev za tak rezultat!

Naročite se na GELISH NOHTE

13 + 1 =