PODALJŠEVANJE TREPALNIC

Podaljševanje treplanic

Zakaj izbrati Anna’s Beauty Room za podaljševanje trepalnic ?

Podaljševanje trepalnic v našem salonu Anna Beauty room vedno izdeluje usposobljena oseba. Gre za podaljševanje trepalnic kjer se na vaše naravne trepalnice s posebnim lepilom prilepijo in podaljšajo umetne trepalnice s čimer dosežemo večjo dolžino in volumen. Naše trepalnice se bistveno razlikujejo od umetnih saj imajo naravni videz.
Prav tako poznamo podaljševanje z metodo 1 na 1 kjer se na vašo naravno trepalnico podaljša 1 umetna trepalnica pri čemer dobimo naravni videz in volumenske trepalnice kjer se na vašo trepalnico podaljša več umetnih pri čemer dobimo volumenski videz.

Na obrazu najbolj izstopajo oči, še posebej pri tistih, ki za svoj videz dobro skrbijo. Da bodo lahko oči res zasijale v vsej svoji lepoti, pa morajo biti obdane z lepimi trepalnicami, ki dodajo piko na i izgledu celotnega obraza. Že z majhnimi prilagoditvami lahko dosežemo presenetljiv učinek, zato je podaljševanje trepalnic vsekakor tista storitev, ki pride vsakomur prav.

Podaljšane trepalnice bodo takoj pritegnile pozornost in s tem zagotovile popoln prvi vtis. Da bi s svojo podobo res zadeli v polno, je pametno izkoristiti storitve profesionalcev – podaljševanje trepalnic namreč ni enostavno, za dober učinek je treba vložiti veliko dela. Priporočimo vam lahko več tehnik, odvisno od vaših želja.

Podaljševanje trepalnic lahko od glamuroznega do dramatičnega podaljševanja trepalnic ustvarijo iluzijo daljših, polnejših trepalnic brez nanašanja maskare. Tako kot obrvi imajo tudi trepalnice moč preoblikovanja obraza, saj dodajo pridih glamura in uglajenosti.V današnjem času bolj kot kdaj koli prej prevladuje trend v lepotni industriji z izrazitimi umetnimi trepalnicam. Vse več nežnejšega spola se odloča za podaljševanje trepalnic saj jim ni potrebno vsakodnevno nanašanje maskare in podobnih ličil.

Umetne trepalnice so sestavljene iz sintetičnih ali naravnih vlaken, običajno trajajo celoten cikel rasti vaših naravnih trepalnic (2-3 mesece), vendar boste korekturo morali narediti na vsake 3-4 tedne.

Umetne trepalnice so sestavljene iz sintetičnih ali naravnih vlaken, običajno trajajo celoten cikel rasti vaših naravnih trepalnic (2-3 mesece), vendar boste korekturo morali narediti na vsake 3-4 tedne.

Podaljsevanje trepalnic
trepalnice1

Kako vzdrževati umetne trepalnice ?

V prvih 24 urah se izogibajte neposrednemu stiku z vodo okoli očesa. Prav tako se odsvetuje kakršni koli nanos maskare ali kaj podobnega. Po 24 urah so trepalnice normalno obstojne kot vaše naravne.

Po 24 urah lahko normalno uporabljate ličila kot pred podaljševanjem trepalnic. Pomembno pa je, da uporabite odstranjevalec ličil brez olja, saj bo olje poškodovalo lepilo in vam lahko podaljšane trepalnice hitreje odpadejo. Vodoodporna maskara ni priporočljiva. Prav tako je potrebno čistiti in negovati umetne trepalnice tako da jih vsaj 3x tedensko umijete s čistilno peno primerno za čiščenje umetnih trepalnic.

Za dobro čiščenje lahko uporabite vatirano palčko ali posebno ščetko, ki je bila narejena prav za čiščenje trepalnic. S tem odstranite vso umazanijo in prah term maščobo s umetnih trepalnic, kar vam omogoča daljši obstoj umetnih trepalnic. Poleg tega je odličen preventivni ukrep za preprečevanje težav z trepalnicami. Z nego umetnih trepalnic prav tako ohranjate trajanje vaših naravnih trepalnic in se izognete neprijetnim zapletom z vnetji očes in podobnimi težavami.

Volumenske trepalnice proti klasičnim trepalnicam

Volumenske trepalnice je posebna tehnika podaljševanja trepalnic, ki je trenutno zelo priljubljena. Verjetno vas zanima kakšne so bistvene razlike med samimi metodami. Mi vam bomo objasnili in pokazali kakšne so bistvene razlike!
Klasična metoda ali metoda 1 na 1 je tehnika, kjer se na vašo naravno trepalnico podaljša (prilepi) ena umetna trepalnica. Klasične trepalnice so kot nalašč za osebe, ki želijo naravno dolžino in polnost trepalnic. Klasične trepalnice izgledajo kot maskara.

Klasične trepalnice so kot nalašč za:

• Stranke, ki želijo bolj naraven videz
• Stranke z veliko naravnimi trepalnicami
• Stranke, katere so prvič podaljšale trepalnice

Volumenske trepalnice ali Volumen metoda podaljševanja umetnih trepalnic je tehnika, ki se uporablja za doseganje polnejšega in lepšega videza. Pri tej metodi ločimo med 2 – 10 ultra-finimi podaljški, kjer na 1 vašo naravno nanesemo snop več umetnih trepalnic pri čemer dobimo volumenski videz. To je odlična rešitev, če imate redke trepalnice in kratke naravne trepalnice. Volumenska metoda podaljševanja umetnih trepalnic je še vedno varna za vaše naravne trepalnice! So veliko lažji od klasične metode in ko se enkrat pritrdijo na vaše naravne trepalnice, se teža umetnih trepalnic enakomerno porazdeli na vaše naravne trepalnice, s čem se omogoči da sino preveč grobe za vaše naravne trepalnice
Volumenske trepalnice so kot nalašč za:

• Stranke s kratkimi, slabimi ali redkimi trepalnicami
• Stranke, ki imajo debele naravne trepalnice, vendar uživajo v videzu volumenskih trepalnicah
• Stranke, ki si želijo bogat in poln videz trepalnic

Različne metode podaljševanja umetnih trepalnic

Svilene trepalnice

Svilene trepalnice ponudijo zelo dober učinek in povsem naraven izgled, čeprav gre za umetne trepalnice, cena pa je tako ugodna, da se splača ta učinek gotovo vsaj enkrat preizkusiti. Pri tej tehniki gre za podaljševanje trepalnic s svilenimi nitmi, tako da lahko do potankosti prilagodimo dolžino, obliko in barvo za kar najboljši končni rezultat!

Volumenske trepalnice

Z volumensko tehniko lahko dosežemo še bolj drzen izgled, saj ustvarijo učinek gostih in dolgih trepalnic. Na ta način lahko izgled oči in obraza povsem spremenimo, čeprav ne gre za umetne trepalnice. Maribor je z našim salonom pravi kraj za iskanje takšnih storitev, saj zagotavljamo čudovit rezultat – pri volumenski tehniki so to goste in bogate trepalnice, ki bodo navduševale kar cel mesec!

Lash lift

Lash lift oziroma trajno vihanje trepalnic je lahko odlična rešitev za tiste, ki se ne želijo preveč posvečati negi trepalnic. Kljub temu, da gre za enostaven in hiter poseg, lahko s strokovno izvedbo ponudi prav tako dober učinek kot najboljše umetne trepalnice. Gotovo nekaj šteje tudi to, da lash lift ponuja povsem naravnim trepalnicam pravo priložnost, da zasijejo – brez potrebe po kakšnih umetnih sredstvih!

Pogosta vrašanja – podaljševanje trepalnic

Kaj so umetne trepalnice?
Poslovite se od maskare, senčil in podobnih ličil. Umetne trepalnice so preproste, naravno izboljšajo videz lastnih trepalnic, ki dajejo vašim očem večjo definicijo in volumen. Posamezne sintetične dlačice se dodajo zaporedno na vsake od vaših naravnih trepalnic. Tako nastane popolnejši in obsežnejši videz trepalnic. Povprečno trajanje aplikacije je 120-150 minut.
Dobre lastnosti umetnih trepalnic?
V kolikor imate umetne trepalnice, vas maskara ali madeži ne rabijo skrbeti. So vodoodporne in ne izgubijo oblike. Ostanejo na mestu po tuširanju, kopanju ali po umivanju obraza. Ne boste več preživeli toliko časa pred ogledalom.
Kako dolgo trajajo umetne trepalnice?
Trepalnice imajo seveda cikel od šest do osem tednov. V tem času trepalnice rastejo in stare odpadajo (se regenerirajo). Ker se podaljševanje trepalnic naredi na lastne naravne trepalnice vam z vašo naravno odpade tudi umetna trepalnica. Korektura se priporoča na 3-4 tedne s čimer ohranite vedno popoln videz vaših trepalnic.
Kakšno vzdrževanje je potrebno?
Priporočljivo je umivanje obraza z blagim čistilom, ki je primeren za umetne trepalnice. Priporočamo tudi, da jih ščetkate s čisto palico maskare, da bodo videti lepo. Po opravljeni aplikaciji boste prejeli navodila za vzdrževanje in nego trepalnic.
Kako se pripravim na prvo srečanje z podaljševanjem trepalnic?
Načrtujte, da boste tukaj približno 1,5 ure. Na vsakem očesu med 80 – 150 trepalnic. Pred obiskom pri nas prosimo odstranite vso maskaro in na tretma pridite brez ličil. Za odstranitev ličil ne uporabljajte mastnih izdelkov. Potrebujemo čiste, suhe trepalnice, saj na mokre in mastne trepalnice ne moremo prilepiti umetnih. Trepalnice bi morale biti suhe 24 ur po nanosu umetnih trepalnic, ne glede na to, ali ste prejeli prvo podaljševanje ali korekturo.
Kaj naj upoštevam po nanosu prvih umetnih trepalnic?
Počakajte 24 do 48 ur, preden zmočite umetne trepalnice, vstopite v savno, jacuzze ali pod tuš. Če so vaše trepalnice izpostavljene pari ali vlagi lahko to vpliva da vaše umetne trepalnice morda ne bodo trajale dolgo. Ne uporabljajte maskare, saj lahko maskara skrajša življenje umetnih trepalnic in privabi bakterije. Če morate uporabiti maskaro, uporabite maskaro brez olja in nikoli vodoodporno maskaro. Vsak dan nežno očistite trepalnice in jih očistite s čistilom za trepalnice brez olja. Ne uporabljajte kodralnikov za trepalnice za trepalnice.
Imam umetne trepalnice iz drugega lepotnega salona. Lahko pridem sem, na korekturo umetnih trepalnic?
Ja! Vsaka nova stranka je zelo dobrodošla, vendar v našem saloni prvo poskrbimo za zdravje vsake stranke in popoln videz. Vsaki stranki, ki ima trepalnice iz drugega salona svetujemo, da zaradi različnosti materialov med saloni, odstranimo vse stare trepalnice in vam podaljšamo vse na novo. S tem se odstrani staro lepilo in omogoči popoln videz.
Pred nami je poseben dogodek in želim si, da bi imela čudovite trepalnice. Kdaj se naročim na umetne trepalnice?
V kolikor imate v mislih poroko, počitnice ali kaj podobnega vam priporočamo da se zaradi čakalne dobe naročite vsaj 1 teden v naprej. Alergijske reakcije na podaljševanje trepalnic so redke, vendar se mi počutimo bolje, če ne tvegamo kakšen zaplet pred posebnim dogodkom. Dobro je, da se z nami dogovorite za brezplačno posvetovanje. Z vami se lahko pogovorimo o postopku, in če vas skrbi reakcija, lahko na preizkus postavimo nekaj majhnih trepalnic na vsako oko.
Ali lahko še vedno uporabljam maskaro na umetnih trepalnicah?
NE uporabljajte oljne ali vodoodporne maskare. Vodoodporna maskara ali katera koli mastna maskara raztopi lepilo in skrajša življenjsko dobo podaljšanih trepalnic, zaradi česar hitreje odpadejo. Previdnost je potrebna tudi pri pranju maskare. Uporabljajte samo odstranjevalec ličil na vodni osnovi.
Ali lahko izdelke za rast trepalnic uporabljam na umetnih trepalnicah?
Ja! Pred uporabo izdelka za rast trepalnic počakajte 24–48 ur po nanosu ali namestitvi novih trepalnic. Vaš stilist za trepalnice vam lahko svetuje glede posebnih izdelkov za rast trepalnic, ki so združljivi z vašimi podaljški trepalnic.

Naročite se na podaljševanje trepalnic

6 + 7 =

Anna-Beauty-Room-Kontakt