PODALJŠEVANJE NOHTOV

Podaljševanje nohtov

Pri negi nohtov imamo na voljo veliko storitev, s katerimi lahko dosežemo posrečen učinek, a najbolj opazen ukrep bo bržkone podaljševanje nohtov. Za to storitev se odločajo tisti, ki želijo navdušiti z osupljivimi nohti, zato je pomembno, da so postopki odlično izvedeni.

Podaljševanje nohtov z gel tehniko

Med tehnikami, ki jih imamo na voljo za podaljševanje nohtov, priporočamo predvsem podaljševanje z gelom. Ta rešitev je namreč zelo elegantna in lahko ponudi izjemno prepričljiv rezultat. Če želite svoje nohte ohraniti v kar se da naravnem videzu, a vseeno obdržati popoln nadzor nad velikostjo,
obliko in izgledom, potem je prava izbira prav podaljševanje nohtov z gelom. Gre za zelo prilagodljivo storitev, saj vsak noht posebej oblikujemo in se lahko sproti prilagajamo željam stranke. Tako lahko izpolnimo vizijo vsakega posameznika, lahko pa to celo nadgradimo – podaljševanje z gelom namreč brez težav dopolnimo še z lakiranjem, dodamo pa lahko tudi kakšen dekorativni dodatek.

Pri tej tehniki je kakovost rezultata odvisna od izvedbe, zato ni vseeno, kdo storitev izvaja in kako poteka podaljševanje nohtov z gelom. Maribor z našim salonom predstavlja izvrstno izbiro za takšne storitve, zato so vsekakor vabljeni na obisk vsi, ki bi radi s strokovno pomočjo prišli do čudovitih nohtov. Poleg tega je za podaljševanje nohtov Maribor idealna izbira tudi zato, ker vam lahko v mestu ponudimo priročno lokacijo in ugodno ceno!

Čudoviti nohti za piko na i urejenemu videzu

Podaljševanje nohtov lahko postavi piko na i urejenemu videzu, še posebej pred kakšnim
pomembnim dogodkom, na katerega se je treba dobro pripraviti. To pomeni, da bodo prišle ob
podaljševanju nohtov v poštev tudi druge storitve, ki poskrbijo za dobro zdravje in čudovit videz
vaših rok, hkrati pa premislite še o preostalih kozmetičnih storitvah, ki jih nudi naš salon. Na enem
mestu je zbrana kompletna ponudba, ki vam zagotavlja sijajen izgled!

Podaljsevanje nohtov

Naročite se na PODALJŠEVANJE NOHTOV

4 + 3 =